GLÖMDA BILDER

Eftersom att jag inte har så mycket att berätta så lägger jag in några bilder som jag tog för ett tag sen.

ALANYA BILDER DEL 4 ÖVRIGT

Nu kommer lite bilder som jag antingen glömt att lägga ut eller som bilder på växter, bokeh bilder eller något.
Det vart inte så många bilder i detta inlägg. Men alla bilderna jag har lagt ut i dom här inläggen jag har gjort är från min systemkamera, så det var ju en del bilder där, jag får se om jag lägger ut från digitalkameran sen. Vissa bilder har inte varit så bra kvalité på eftersom att jag råkade ha för högt Iso på några bilder, men jag hoppas ni inte bryr er om det.

LÖRDAGENS PLANEROm en liten stund ska jag ner på stan för att träffa min storasyster Sanna! Vi tänkte käka lunch någonstans och sen vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Det vart helt tyst i luren när vi pratade igår och började fundera på vad vi skulle göra. Men vi hittar säkert på något roligt och även om vi inte hittar på något jätte roligt så kommer vi ha roligt i alla fall, vi brukar ha kul dom flesta gånger vi ses :D

Men då vet ni vad jag har för mig idag.

ALANYA BILDER DEL 5 KVÄLLSBILDER

En kväll när vi var ute så såg vi dettta, det är tydligen en hundtoalett, det är en sandlåda, en skål vatten och en soptunna. Tycker att det var lite coolt men jag tror inte att det är så nödvändigt eftersom att dom måste ha det där överallt om det ska göra någon nytta, men jag tror att det är tänkt att man ska ta hunden dit om man är på stranden så att den inte gör något på stranden.
Två kvällar hyrde vi MyPet. Det är superkul! ni måste testa det om ni får chansen.

TURKIET BILDER DEL 4 DIMCAY

En dag var vi vid Dimcay det är ett ställe som brukar kallas för Turkarnas paradis. Det är nämligen vanligt att turkarna själva åker dit och tar det lungt och svalka sig i vattnet som är 16 grader. Det var sjukt kallt i vattnet men det var inte salt vatten så det var ju bra. Jag hoppade i några gånger men jag kom upp lika snabbt igen.
Det fanns en massa jätte mysiga ställen (jag vet inte vad jag ska kalla dom riktigt men ni ser ju på bilderna)där man kunde sitta och äta mat eller bara umgås och titta på den fina naturen runt om kring. Det kändes lite mer som man satt i China när man satt där.
Vi fick lite gäster när vi satt där och drack får cola.
GLASS!!!
Coola servett hållare
Mer bilder kommer snart. Eftersom att jag har lagt ut ganska många bilder i alla dom är turkiet inläggen så är det inte jätte många kvar. Men jag har inte och kommer inte lägga ut exakt alla bilder.

SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

Just nu sitter jag och ser på Svenska Hollywoodfruar på tv3. Tycker att det är rätt kul att se på faktiskt, eller jag kanske bara är konstig. Hade inte så mycket mer att berätta. Det var den första skoldagen idag. Det gick bra! Fick lite nya kompisar och jag känner ju igen mig på den skolan eftersom att jag har varit där ganska många gånger innan.

ALANYA BILDER DEL 3 KLEOPATRA SLOTTET

En kväll var vi uppe vid Kleopatra slottet och kollade och tog en massa bilder i solnedgången

FIN OUTFIT


COCONUT DREAMALANYA BILDER DEL 2 BÅT TUR


BILBINGO


Ikväll ska jag iväg på bilbingo med farmor Simon och Ida.
Jag har aldrig varit på bilbingo förut så det ska bli riktigt kul :D Innan bingon ska vi till farmor och äta middag.

När jag liks håller på att blogga kan jag berätta att jag kanske kommer börja lägga in mode inlägg. Eller jag menar collage med kläder. Sen funderar jag på att börja med veckans tips också, då kommer jag lägga ut tips om olika saker någon gång i veckan.

Vad säger ni skulle det vara kul med något nytt på bloggen? Om ni har några bra förslag, kommentera gärna!

ÄLGENS HUS

Igår var jag på älgens hus med min storasyster Ida, Simon och mormor. Vi fick veta lite fakta innan vi sedan fick gå ut till älgkalvarna och dom stora älgarna. Älgkalvarna var så gulliga, som ni ser vart det mest bilder på dom ♥
Vistelsen hos mormor och morfar har varit rolig. Det var trevligt att hinna träffa dom en gång till under sommarlovet. Det brukar dröja ett tag innan vi ses igen när skolan börjar, sen fick jag ju även träffa Ida och Simon vilket jag heller inte gör så ofta. Det brukar bli ännu mer sällan eftersom att det är så långt att åka för att träffa dom.
Vill även tacka mormor för fikat och inträdet och för att jag fick bo där.
Sen vill jag tacka morfar för att jag fick en dator av han när jag var där. Den funkar utmärkt!ALANYA BILDER DEL 1

Vi var tvugna att mellanlanda i Berlin för att tanka flygplanet.

NY DESIGN


Som ni ser har jag äntligen fixat en ny design (Om ni inte ser ändringar klicka på F5) Eller egentligen så var det mer Ida (min storasyster) som gjorde den. Jag tycker i alla fall att den blev jätte bra! Det som är lite jobbigt är att mina gamla bilder är så konstiga storlekar så det ser lite konstigt ut, men det får ni leva med, i fortsättningen kommer jag lägga in bilder som passar in i storleken på designen :D
YOUTOPIA TÄVLING HOS ADARA


Nu är jag med i en till tävling
, men denna gång på världens bästa blogg! Nämligen min storasysters blogg adaras.se

I den här tävling kan man vinna en valfri top från Youtopia.se

TÄVLINGAR PÅ SOFIAS BLOGG


Jag är med och tävlar om en valfri vara från Erikas garderobSofias blogg.  Är även med i en annan tävling på hennes blogg där man kan vinna en Ziperall.

Nu får ni hålla tummarna att turen hänger med mig så att jag vinner någon av tävlingarna!


SKOG SKOG OCH MERA SKOG


En bild som jag hittade på den här datorn som morfar har tagit
Just nu sitter jag hos min mormor i Bastuträsk med min syster Ida och hennes pojkvän Simon. Det var lite ändrade planer igår eter att varit på en släktträff. På hemvägen åkte vi förbi min mormor och morfar för att träffa Ida och Simon som ska bo här i några dagar. Men när vi var påväg hem så började vi prata om att jag skulle stanna kvar här så att jag kunde umgås med Ida och Simon, och efter en stund kom vi fram till att jag skulle stanna kvar tills dom åker in till Umeå. Så ja det vart lite snabbt ändrade planer, men ja det gick ju bra i alla fall. Jag fick en tröja av Ida, en tandborste av mormor, sen fick jag låna en tröja av morfar så att jag hade någonting att sova i.

Nu håller ida på att hjälpa mig med en blogg design, lyckades inte fixa en design själv.
Ha det bra!


LIKA SOM BÄR?Jag började kolla på bilder på mig och mina systrar och nu frågar jag er, är vi lika varann? Många säger att jag och min storasyster Sanna är jätte lika. Men vissa säger jag och Ida knappt går att skilja på. När jag är hos min farmor eller mormor så kallar dom mig ibland för Ida. Så nu undrar jag vem är jag mest lik. För er som inte vet är Ida den personen i mitten och Sanna den personen längst åt höger och jag är då längst åt vänster.


SAKER INFÖR SKOLSTARTEN


HEMMA

Gammal bild från datorn
Ja då var man hemma från Turkiet igen. Vi landade igår kväll vid ungefär halv 7 svensk tid. Resan gick snabbare än planerat. Egentligen skulle vi landa klockan 19.05. Jag hade tänkt att lägga ut några bildbomber från resan senare, men först ska jag göra en ny design så ni får vänta ett litet tag till.

Det är både skönt, roligt och tråkigt att vara hemma. Det är tråkigt för att det är så kallt här och att jag inte fick en så jätte snygg bränna direkt. Skulle behöva sola i en vecka till för att bli brun och få en jämn bränna. Eftersom att jag har så svårt att bli brun så är jag fortfarande blek eller jag har blivit lite rosa i huden. Sen har jag har kommit på att jag måste bränna mig ordentligt för att kunna bli brun någon gång i livet. Så nästa gång jag åker utomlands ska jag bränna upp mig så kan jag bli brunare resten av livet... Ganska sjukt att det är så men det är inget jag kan rå för.

Så, nu har ni fått lite onödig information från mig.