JULAFTONGOD JUL ALLESAMMANS!
Mår ni bra!? Ja mår super! Är lite trött men jag vaknar nog till snart! Min mormor och morfar och farmor kommer idag! Super taggad på det! Känns som evigheter sen mormor och morfar firade jul här. Saknar mormors kommentarer då man ser på jultraditionerna på tv!

Fick en morgonpresent idag. Men det var inte så lätt att få tag på det. Det var ett träningspass på morgonen, men då kan jag ju äta mer onyttigheter idag :D Fick i alla fall ett pussel med jultema, det är 1000 bitar och man ska bygga vad personerna på framsidan ser.

Nu ska jag äta någon litet till frukost! Ha en superbra julafton!


Kommentarer
 Linda

Hej godjul!:D Fråga gärna något i min frågestund:D

 2011-12-24 13:51:09
 URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros
 "Gerd"

Din text och bild bubblar av förväntning och julkänsla.Kloka föräldrar som ordnat morgonens träningspass innan julaftonens frossande.Fortsatt god jul! Kram!

 2011-12-25 10:24:05
 Sveriges One Direction

Hej!

Har du någon slags beundran för det brittiska bandet One Direction, eller gillar du bara någon enstaka medlem? Besök i så fall min blogg om världens bästa band, http://sveonedirection.blogg.se/ Du kommer inte ångra dig ;)Ha en fortsatt trevlig dag!

 2011-12-26 02:16:08
 URL: http://sveonedirection.blogg.se/
 ronja

Häftig bild! God jul ;)

 2011-12-27 10:36:19
 URL: http://tjurens.blogg.se/

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback