LUSSEBULLESitter just nu och äter en lussebulle (som jag har bakat idag) och tar det lugnt efter att ha varit på coop forum och rusta och handlat grejer till mitt rum. Jag köpte tapeter och en dekorationsbelysning. Jag har funderat länge vilken/vilka färger jag vill ha i mitt rum men nu kommer det bli svart och vitt och kanske lite färgglad färg någonstans också, men det kommer vara 3 väggar vita och 1 vägg svart. Hoppas verkligen att det blir bra!

Resten av dagen och kvällen ska jag nog bara ta det lugnt kanske se på film och pyssla lite julkort!
Hoppas ni får ett fortsatt bra dag!

SNÄLLA MÄNNISKOR

Bild från Turkiet!

Vissa människor tycker jag är väldigt snälla. Faktiskt är det mest gamla som är snälla på ett speciellt sätt. Idag när jag var på kvantum och jag stod och skulle packa ner alla varor i en påse så var det en gammal dam som frågade "vill du ha den här" och räckte fram en cd skiva med julsånger som hon hade fått från någon tidning. Jag tog glatt emot den och sa tack :D Gamla människor är så vänliga och snälla!
GREY AND PURPLE


BILD BRIST OCH SKRIV KRAMPJust nu känner jag att jag inte har så mycket att skriva, de finns typ inget att fotografera ute och inget så roligt att jag vill blogga om det händer. Men jag känner ändå att jag vill blogga. Funderar på att ha en röstning eller något så att ni får bestämma vad ni vill se mer av på min blogg.

Men om ni har några ideér som ni vill dela med er av om vad jag kan blogga om så kom gärna med dem!

FARSDAG

Idag är det farsdag. Jag gav pappa ett kort jag gjort själv och två påsar med lakris godis :D Min pappa gillar lakris som många andra pappor, men är det inte konstigt att många pappor älskar lakris.

Förresten så gav min mamma några presenter till min pappa också. Lakris, en skjorta och bio biljetter till tintin i 3D ikväll klockan 18.00. Det ska bli kul det var längesen jag såg på bio, hoppas bara filmen är bra!


GLÖMDE BORT MIN BLOGGS 1 ÅRS DAG

En bild till minne av piff som dog dagen då jag skapade denna blogg.
Ja tänk, att i fredags klockan 15.15 var det 1 år sen jag skapade min blogg :D För nästan precis 1 år sen den 13 november 2010 la jag ut det här inlägget Då var det snö utomhus, jag var tolv år och för någon dag sen dog min hamster. Allting var väldigt annorlunda då känns det som.

PARFYM

När jag var i Stockholm köpte mamma denna kokosnöt parfym på Yves Rocher till mig och den luktar sjukt gott!
Tack mamma!

SMÅ SHOPPING FRÅN IKEA I STOCKHOLM


Ja, det blev inte så jätte mycket grejer från ikea, men jag hade ju inte så jätte mycket plats i väskan heller. Men vi köpte lite fler grejer, en kökslampa, korgar m.m men det var ju inte riktigt tänkt till mig så jag orkar inte lägga upp bilder på det. Men necessären och laptopstödet kommer komma mycket till användning och pennorna är ju alltid bra att ha dom kostar ju 9 kr och mina gamla börjar bli väldigt dåliga så det är bra med förnyelse!

DOFT AV COCOSNÖT

fick denna bodylotion som luktar cocosnöt igår, kommer bli mycket användbar i vinter!

SHOPPING AV KLÄDER I STOCKHOLMTvå stycken långärmade tröjor från H&MEn grå pippitröja från en marknadTvå stycken lite tunnare jeans-leggings, från H&M och CubusEn t-shirt från SaltTvå stycken lite tjockare jeans-leggings från KappahlEn långärmad tröja från KappahlTre stycken linnen, två från Cubus och ett från New YorkerEtt par tumvantar från Inter Sport

Ja det var alla klädshopping från Stockholm, övriga grejer som jag shoppade lägger jag upp senare.

STÄDA STÄDA VARJE FREDAGIdag har jag passat på att städa mitt rum
och tagit bilder på alla kläder som jag köpt i Stockholm och duschat. Men när jag la upp bilderna på bloggen så märkte jag att bakgrunden och färgerna på kläderna var konstiga så jag får försöka ta nya bilder imorgon på kläderna så kanske det blir bättre bilder.

Annars idag har jag sett på film och rensat lite pyssel saker
. Just nu funderar jag på se på en film eller något program på tv, det är ju Idol men jag tror jag ser det imorgon på datorn istället orkar bara inte se det just nu.

När jag ändå håller på att blogga kan jag passa på att berätta att jag lagt till min blogg på Facebook! Så alla som tycker om min blogg kan ju bara gå in på min sida (phototree) på facebook och gilla :D

PAKET FRÅN BLOGKEEN


Idag när jag kom hem från Stockholm så hade jag fått ett paket från blogkeen som är ungefär som bloglovin'. Det är min storasyster Ida som hjälpte mig att fixa så att jag fick hem paketet.

I paketet var det Maybellines mascara Great Lash och en liten ask med mintpastiller. Väldigt gulligt av dem!

 


HEMMA FRÅN STHLM

en bild som jag tog utanför Ida och Simons lägenhet

Då var jag hemma från Stockholm igen, men jag ville verkligen inte lämna Stockholm, min storasyster Ida och simon. Dessutom var vi tvunga att vakna kring 6 för att hinna ta tåget och bussen till bromma flygplats, men några timmars sömn fick jag ju och de här dagarna i Stockholm har varit jätte bra och kvällarna har varit jätte mysiga!

Nu när jag har varit i stockholm har jag även passat på att köpa kläder och lite nödvändiga grejer från ikea. Jag försökte att köpa kläder från butiker som vi inte har i Umeå men några plagg från butiker som finns i umeå fick också hänga med.

Men nu ska jag fortsätta packa upp från resväskan. Jag lägger ut bilder på det jag köpt senare!