70% MINDRE RISK


En bild från fjällen som ni kanske förstår.. mitt försök att fota min egen arm efter sprutan gick inte så bra

Nu har jag just varit och tagit vaccin mot livmoderhalscancer
. Det var ganska lång kö för att ta vaccinet men det tog inte så lång tid att ta själva sprutan. Jag kommer behöva ta två sprutor till, men då blir det 70% mindre chans att jag få just den livmoderhalscancer. Det var jätte många som tyckte att det gjorde jätte ont och vissa började gråta men jag tyckte inte alls att det gjorde ont. Det är bara lite grann nu efter åt som den spänner i armen men det är inte så farligt, jag tycker allvarligt talat att det är ganska roligt att ta sprutor.
Jag träffade även min storasyster Sanna vid besöket, så vi pratade en liten stund. Hon har ju köpt min andra storasysters kamera, Nikon D5000, och hon verkar helt nöjd :) Om jag inte var så fattig skulle jag också köpt en ny kamera, men nu har jag i alla fall lärt mig lite mer om min kamera.

Nu måste jag verkligen plugga! Vi har två läxförhör i skolan imorgon och det är ju roligt om man lyckas. Så om jag satsar allt kan jag ha ett avkopplande påsklov i Stockholm sen :)


Kommentarer
 "Gerd"

Så bra att ni får och accepterar att vaccinera er mot en sådan lömsk sjukdom.Blir glad och stolt över din vilja att satsa på skolan.Du har i ditt förra inlägg visat vilka fina bilder du tar med din kamera.Kram.

 2012-04-04 17:40:19
 ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Vilken fin bild! Jag skulle också vilja vaccinera mig mot det :)

 2012-04-04 22:13:11
 URL: http://adaras.se

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback