HÄRLIGA TIDER


Efter en del problem med bredbandet har jag äntligen fått det att fungera, så nu blir det lite mer bloggande hoppas jag.

det har varit två riktigt härliga dagar här i Stockholm. Igår var vi och shoppade i Skärholmen centrum och efter det var vi och åt påskmiddag hos Simons pappa.

Tidigare idag åkte vi till Ikea och ikväll har vi varit på 5D bio i Kista galleria, efter bion shoppade vi en stund. Jag måste säga att 5D bion var grymt rolig! Om ni inte testat på det måste ni verkligen göra det!

Detta korta lite ointressanta inlägg beskriver mina första dagar här i Stockholm. Kortfattat har det varit super roligt!


Kommentarer
 "Gerd"

"Du ska inte sätta Ljuset under skäppan".Med det menas att du ska inte nedvärdera ditt arbete.Inlägget var intressant ock roligt att läsa.Blev lite avundsjuk på filmupplevelsen.Kram.

 2012-04-10 09:22:01
 "Gerd"

Tryckte fel på en tangent i inlägget.Du märker nog vilken.Ny kram.

 2012-04-10 09:24:53
 ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Jätteintressat inlägg tycker jag också :D Det är så himla kul att ha er här och så roligt att du också gillade 5D bion :thumbup:

 2012-04-10 16:10:59
 URL: http://adaras.se

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback