SÖDER-MAN-LAND


Efter en lång bilresa är jag nu hemma från stockholm. Jag har just packat upp mina väskor och nu ska jag se på några missade program innan jag ska sova och ladda inför skolan. Jag kommer nog vara ganska trött imorgon med tanke på att jag vänt mina dygn. Hela veckan har jag varit uppe halva natten och sovit till ungefär 11 på morgonen så lite jobbigt kommer det bli att stiga upp ungerfär klockan 7 på morgonen istället.

Veckan i Stockholm har i alla fall varit jätte rolig! Vi har shoppat en massa, gått på 5D bio, varit på cosmonova och framför att har jag fått umgås med Ida och Simon. Om jag hinner ska jag fota det jag shoppat och lägga ut bilder från resan imorgon efter skolan. Jag har lite andra grejer jag måste hinna göra, men jag hoppas verkligen att jag hinner med att blogga.

Vad har ni gjort i veckan?


Kommentarer
 "Gerd"

Skönt att ni kommit fram välbehållna.Du är nog inte ensam om att ha vänt på dygnet.Efter en dag är det rätt dygnsrytm igen.Kramar.

 2012-04-15 22:08:49

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback