EN GÅNG I PHUKETIgår var jag och Sanna på bio och såg En gång i Phuket. Båda tyckte den var bra och för att vara en svensk film var den faktiskt över förväntan. Det var även med vädligt bra skådespelare som gjorde filmen bättre.

Efter att varit på bion åt vi på stan och sen åkte jag hem och såg melodifestiven. Jag tycker helt klart att Danny var bäst med låten Amazing, men det har varit många dåliga låtar i år. Den dåligaste kanske var Björn Ranelid. Jag trodde att det var tänkt att man skulle sjunga i melodifestivalen, men jag kanske har fel. Fast det fanns andra låtar som också var väldigt dåliga.

DAGENS PLANER

Jag har grov bildbrist så det blev en dålig bild på en tavla i mitt rum....

Idag har jag studiedag så jag ska passa på att gå på stan med Rebecka. Jag måste köpa en present till Sanna och en present till min mormor, förutom det ska jag köpa lunch och kanske något annat.

Kan berätta att jag ska gå på bio med Sanna på lördag också. Vi ska troligtvis se på "En gång i Phuket". Den verkar faktiskt ganska bra för att vara en svensk film. Någon som har sett den?
Jeffrey Campbell Stars And Stripes

Tycker att de här skorna är grymt coola och snygga! Eller jag gillar alla Jeffrey Campbell skor i den här modellen! Men dom är såklart ganska dyra, fast nelly.com säljer liknande modeller för ca 500 kr i olika färger.
Min storasyter Ida har ett par blå från nelly och ett par svarta Jeffrey Campbell.
Tycker ni att Jeffrey Campbell skor är snygga?

MAMMOR OCH MINIMODELLER

Nu ska jag se på mammor och minimodeller. Tycker det är ganska kul faktiskt. Men vissa av mammorna är ju lite konstiga kan man tycka.

YOU LOOK GREAT

Följ Elinsfoto på instagram :)MUSIC

Instagram bilder


Alla hjärtans dag

Ska precis gå och lägga mig men kände att jag ska skriva ett inlägg från mobilen först. Jag hoppas att ni haft en bra alla hjärtans dag. Min dag har varit ganska bra! Fick en present av min mamma när jag kom hem och sen åt vi middag ute.Men jag var där emot tvungen att göra några läxor senare på kväll, men sånt är livet.

Nu ska jag sova!

 


INSTAGRAM


SCHOOL IS COOL (sometimes)Idag slutade vi tidigt, hade extra långa raster och mycket musik på skolan! Vi ska nämligen ha ensemble konsert ikväll för släktingar, familjen och kompisar. Känner mig inte så taggad. Jag är med i den första gruppen och vi kommer att spela Ignorance av Paramore.
Måste bara berätta att när jag kom hem från skolan så låg det ett papper i brevlådan. På papperet stod det att det hade kommit ett paket som skulle hämtas ut. Jag blev jätte glad! För paketet är till mig och innehåller en Iphone som jag köpte av min storasyster Ida i fredags. Visserligen är den lite trasig i kanten, men hallå?!? Vem tackar nej till en Iphone för ett bra pris? Dessutom kan man byta glaset om man verkligen inte vill ha det trasigt.

Ska göra en läxa nu, Kram!

FROST


BLUE OUTFIT

Gjorde en snabb vardaglig outfit igår. Eftersom att jag inte har så mycket intressant att skriva kan jag väll lika gärna lägga ut outfits, bilder, musik m.m