EN GÅNG I PHUKETIgår var jag och Sanna på bio och såg En gång i Phuket. Båda tyckte den var bra och för att vara en svensk film var den faktiskt över förväntan. Det var även med vädligt bra skådespelare som gjorde filmen bättre.

Efter att varit på bion åt vi på stan och sen åkte jag hem och såg melodifestiven. Jag tycker helt klart att Danny var bäst med låten Amazing, men det har varit många dåliga låtar i år. Den dåligaste kanske var Björn Ranelid. Jag trodde att det var tänkt att man skulle sjunga i melodifestivalen, men jag kanske har fel. Fast det fanns andra låtar som också var väldigt dåliga.


Kommentarer
 "Gerd"

Tycker att rätt låtar gick vidare.Håller med om att variationen har varit stor.Hade svårt med Lotta Engberg och Christer Sjögren.Gillade däremot hårdrocksbandet.Roligt att få dela ett biobesök med "syrran".Kram.

 2012-02-26 10:10:11
 ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Jag tycker också att Danny var bäst men ingen som var jättebra :P Visst var En gång i Phuket över förväntan! Gillade verkligen filmen!- Hihi jo jag kan nog göra en ny sminkvideo :D Tack för förslaget!

 2012-02-26 15:53:37
 URL: http://adaras.se
 Caroline

Heej, tänkte bara önska dig en trevlig onsdag.

Kraam! <3

 2012-02-29 13:26:00
 URL: http://carolinecharlez.blogg.se/

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback