TÄNK POSITIVT

En bild  som jag tog i förrgår

Idag har jag haft en väldigt bra dag, om man ska tänka positivt. Jag råkade sova längre än vad jag brukar och blev ganska stressad för det, men som tur var hann jag till skolan och dagen började alltså ganska bra. sen hade jag några lektioner som vanligt bland annat åkte vi skridskor på idrotten och jag har inte åkt skridskor på jätte länge men det gick rätt bra. Sen kom även Sanna och hälsade på under idrottslektionen :) I alla fall så slutade vi 1½ timme tidigare än vad vi brukar för att vår bildlärare var borta och vi flyttade en annan lektion till 25 minuter tidigare. Efter det åkte jag till farmor med Sanna. Vi spelade kort, åkte spark till kvantum för att handla åt farmor och hade allmänt trevligt. När klockan närmade sig 10 så gick vi hem.

Nu har ja bestämt att bara ta det lugnt resten av kvällen. Puss!


Kommentarer
 "Gerd"

Ett klokt moget inlägg! Det märks att myndighetsåldern närmar sig.Kram!

 2012-01-28 17:36:33
 ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKADE SYSTER :Dvad fin bild du tagit! Vad trevligt det lät, hoppas jag kan komma upp till Umeå snart och spela kort med er :)

kram

 2012-01-30 21:08:33
 URL: http://adaras.se

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback