MYGGORNAS PARADIS

Var och besökte min mormor och morfar i bastuträsk för två dagar sen. Trots att vädret var dåligt och myggorna var i stora svärmar kunde jag inte motstå att gå ut och fota några bilder i deras fina trädgård och skog.
 
 
 
 
 
 

SMINKBORSTAR FRÅN E.L.F

I onsdags fick jag hem ett paket från e.l.f. Paketet innehöll ett set med 10 olika sminkborstar i bra kvalité. 
 
Det var i förra veckan som jag beställde hem något från hemsidan e.l.f för första gången. Jag har hört mycket bra om hemsidan tidigare och när jag gick in på sidan förstod jag varför alla gillade den så mycket. Allting på sidan var jätte billigt. Min första tanke var att det skulle vara dålig kvalité, men när jag kollade vad folk tyckte om produkterna var det alltid bra recensioner. Så eftersom att jag har vädligt dåligt om sminkborstar så beställde jag hem det.
 
Nu i efterhand ångrar jag nästan att jag inte beställde hem mer men det kommer ju fler chanser och jag är ändå supernöjd med penslarna!
 
 
 

LAST CHANCE

 
Nu har jag just gjort mig i ordning för en dag på stan med Ida och Simon. Jag vet att min blogg är rätt tråkig nu för tiden men jag vet inte vad jag ska skriva om så då blir det lätt att man inte bloggar alls.
 
Vad hittar ni på idag?

MIDSOMMARBILDER

 
 
 
 

KIDS REACT

Jag vet inte om ni har sett det svenska orginalet av videon caramelldansen. Det är i alla fall en video där några manga figurer dansar till en svensk konstig låt. Hittade i alla fall en video om hur barn som inte kommer från sverige reagerade på videon, här kommer den :)
 
 
Haha! Jag tyckte att dem reagerade ganska roligt och att de dessutom trodde att det sjöng på japanska eller kinesiska.

LÖRDAGSLYXDet här är vad jag kallar lördagslyx! En massa melon och en bit fluffig choklad.

NÅGRA AV DE SENASTE FRÅN INSTAGRAM


Följ gärna mig på instagram ♥ Elinsfoto ♥

LYCKORUS

Jag vet inte om ni kan förstå hur GLAD JAG ÄR! För några dagar sen hade jag och min mamma ett samtal om mitt fotointresse. Hon sa att jag hade någon speciell "fotoblick" och att jag verkligen ansträngde mig för att få en fin bild. I slutet av pratstunden sa hon "Jag vet att kameran du har nu inte är så bra och jag vet också hur mycket problem du har med den, så nu tycker jag att du ska gå in på NetOnNets hemsida och kolla ut en kamera som inte är allt för dyr. 

Den där stunden då hon sa det blev jag så glad, men samtidigt kunde jag inte vara för glad eftersom att jag visste att det fortfarande inte var säkert att jag skulle få en systemkamera. Men trots osäkerheten så kollade jag på lite olika sidor på kameror som kostade under 10 000. Jag hittade 2 kameror. Nikon D5100 och Nikon D3200. Efter det kollade jag på lite olika tester och oftast var Nikon D5100 vinnaren. Efter att ha kollat på ännu mer tester, priser m.m så kom jag fram till att min favorit var Nikon D5100, den var även billigare än den sämre kameran D3200. När jag berättat en massa om de olika kamerorna för mina föräldrar så tyckte dem att det lät bra. Så idag åkte jag och min pappa till NetOnNet och med oss hem i bilen kom en Nikon D5100. 

JAG ÄR SÅ J*VLA GLAD!!!!! TACK MAMMA OCH PAPPA ♥
Du är så fin! ♥SOMMARLOVNu har jag kommit hem efter att varit och spelat två matcher minigolf med min ena storebror Simon och hans kompis Patrik. Trots att jag är ganska dålig på minigolf så vann jag båda matcherna, stolt! Jag är inte så van att vinna över min storebror men nu lyckades jag för en gång skull, fast det märktes att han inte gjorde sitt bästa...

Igår fick jag och många andra sommarlov. Jag firade det genom att äta kladdkaka. När jag åt kladdkakan fick jag den knäppa idén att jag skulle börja jogga, så nu sitter jag också laddar in lite låtar på min MP3. (väldigt modernt med MP3, "host host") Fast för att vara ärlig så har jag aldrig haft tanken att köpa en Ipod. Jag fick en MP3 gratis då jag sålde jultidningar och den fungerar utmärkt! Dessutom är den rosa ♥ Hur som helst så ska jag försöka att börja jogga eller promenera.

Hoppas ni får en fortsatt bra dag! Kram

VATTEN SOM DROPPAR


LIVE YOUR LIFE


Idag har jag varit i kyrkan hela skoldagen för att öva inför sommarkonserten som kommer att vara ikväll. Även fast det är ganska jobbigt att sjunga hela dagen så är det ändå roligt att ha sovmorgon, sluta tidigare och slippa alla vanliga lektioner. Förutom att övat i kyrkan har jag även tagit Gardasil sprutan. Jag åkte dit extra tidigt för att slippa köerna och som tur var så hade inte så många tänkt samma sak. Men trots att jag kom dit så tidigt kom jag hem sent. Min cykel hade nämligen fått punktering så jag fick styra cykeln hela vägen hem, men det var faktiskt ganska skönt med en promenad i den friska luften.

Nu ska jag fotografera och redigera bilder, leta reda på min musikklass tröja, äta middag och slutligen ska jag ta mig till kyrkan för konsert.

FREDAG

©Bild jag fotograferade igår!

Denna veckan har varit ganska annorlunda i skolan.
Jag har haft sovmorgon 4 dagar, inga lästider, mindre lektioner och några kvällar har jag varit på skolan för att hjälpa till med revyn. Ikväll ska jag till skolan igen och hjälpa till. Ikväll kommer de sista konserterna att visas. Jag ska först sälja fika och sedan ska jag se på den sista förställningen. Förhoppningsvis träffar jag också min storasyster som ska vara där ikväll och kolla på revyn.

Hoppas ni haft en bra vecka och att ni får en riktigt skön fredagskväll ♥