LIVE YOUR LIFE


Idag har jag varit i kyrkan hela skoldagen för att öva inför sommarkonserten som kommer att vara ikväll. Även fast det är ganska jobbigt att sjunga hela dagen så är det ändå roligt att ha sovmorgon, sluta tidigare och slippa alla vanliga lektioner. Förutom att övat i kyrkan har jag även tagit Gardasil sprutan. Jag åkte dit extra tidigt för att slippa köerna och som tur var så hade inte så många tänkt samma sak. Men trots att jag kom dit så tidigt kom jag hem sent. Min cykel hade nämligen fått punktering så jag fick styra cykeln hela vägen hem, men det var faktiskt ganska skönt med en promenad i den friska luften.

Nu ska jag fotografera och redigera bilder, leta reda på min musikklass tröja, äta middag och slutligen ska jag ta mig till kyrkan för konsert.


Kommentarer
 "Gerd"

Du är så väldigt duktig på att ge en intressant,fyllig information i ett inlägg.Vårda den talangen.Lycka till med konserten.Kram.

 2012-06-07 17:18:16
 ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Så himla fin bild! Lät som att du skulle göra trevliga saker. Längtar såååå tills vi ses. Kanske inte dröjer så länge nu? :)- åååh vad du är gullig :D Så himla kul att du gillade kortfilmen, tack Elin!

 2012-06-09 12:24:46
 URL: http://adaras.se

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback