LYCKORUS

Jag vet inte om ni kan förstå hur GLAD JAG ÄR! För några dagar sen hade jag och min mamma ett samtal om mitt fotointresse. Hon sa att jag hade någon speciell "fotoblick" och att jag verkligen ansträngde mig för att få en fin bild. I slutet av pratstunden sa hon "Jag vet att kameran du har nu inte är så bra och jag vet också hur mycket problem du har med den, så nu tycker jag att du ska gå in på NetOnNets hemsida och kolla ut en kamera som inte är allt för dyr. 

Den där stunden då hon sa det blev jag så glad, men samtidigt kunde jag inte vara för glad eftersom att jag visste att det fortfarande inte var säkert att jag skulle få en systemkamera. Men trots osäkerheten så kollade jag på lite olika sidor på kameror som kostade under 10 000. Jag hittade 2 kameror. Nikon D5100 och Nikon D3200. Efter det kollade jag på lite olika tester och oftast var Nikon D5100 vinnaren. Efter att ha kollat på ännu mer tester, priser m.m så kom jag fram till att min favorit var Nikon D5100, den var även billigare än den sämre kameran D3200. När jag berättat en massa om de olika kamerorna för mina föräldrar så tyckte dem att det lät bra. Så idag åkte jag och min pappa till NetOnNet och med oss hem i bilen kom en Nikon D5100. 

JAG ÄR SÅ J*VLA GLAD!!!!! TACK MAMMA OCH PAPPA ♥
Du är så fin! ♥
Kommentarer
 "Gerd"

Vilken lyckodag och samtidigt har du lärt dig att vara en kritisk konsument,att söka fakta och ta ett väl underbyggt beslut.Lycka till med "skatten".Kram.

 2012-06-14 22:05:02

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback