HELGEN I ORD


Jippie
vilken härlig helg hittills! Efter att skolan hade slutat i fredags så gick jag och Rebecka och såg Hunger Spelen på bio! Den filmen rekommenderas verkligen att se. Det var nästan het fullt på bion och det var skratt och gråt och spänning genom hela filmen.
När bion var slut tog vi bussen hem till mig och väl hemma såg vi på en till film och sen bäddade vi ner och i sängarna. På lördagsmorgonen spelade vi olika mobilspel tills klockan 12 då hon skulle hem.

Senare på dagen åkte jag och min pappa på stan en sväng för att jag skulle köpa några grejer. Sen tog vi en fika och efter det åkte vi och handlade för en mysig hemmakväll. Vi hyrde filmen Alice i underlandet. Till min förvåning var det faktiskt pappas idé att vi skulle se den. Vi köpte även lite godis, grönsaker och dipp.

Idag ska jag på stan igen för att träffa min storasyster Sanna. Vi ska fira hennes födelsedag i förskott och gå omkring på stan. Egentligen fyller hon år om en vecka men då är hon i Stockholm och troligtvis jag i fjällen så det blev bäst att göra det nu.

Vad har ni för planer idag?


Kommentarer
 sanna ;D

Jag ska träffa min lillasyster.. det ska bli roligt :thumbup: xD

får höra sedan lite mer om filmen!!! :D

 2012-03-25 10:34:31
 URL: http://handlingar.blogg.se/
 "Gerd"

Verkar som att du haft en perfekt helg.Hoppas skolveckan blir lika bra.Kram.

 2012-03-25 21:09:43
 ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Lät som en lyckad helg! :D vill också se Hungerspelen! Ska nog göra det på onsdag.Hihi nu är det inte länge tills vi också ses ;)

 2012-03-27 02:41:40
 URL: http://adaras.se

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback