STRUMPOR ELLER SOCKAR

Idag slutade jag skolan klockan 14.00 för att vi inte hade någon bild. När jag kom hem så hade jag fått ett paket på posten av min mormor. I paketet låg det ett par jätte fina yllestrumpor (yllesockar säger jag) :) Tack så mycket mormor!

På idrotten i skolan hade vi bad. Först skulle vi simma 16 längder och sedan göra livräddning på en kompis som skulle låtsas drunkna, sen skulle vi också hämta en plastdocka på botten av en bassäng, dockan var var fylld med vatten. Jag gjorde inte på den 3 meter djupa bassängen som någon i min klass gjorde, utan jag gjorde på den lite grundare delen fast jag bottnade inte. Men hur som helst klarade jag allting bra :)

Som ni ser har jag även fixat en ny bloggdesign. Gjorde en ganska snabb design igår men jag vet inte om det blev så bra. Det blev lite mer vår tema på bloggen i alla fall. Fast det är inte riktigt vår här i Norrland än.Kommentarer
 Mormor.

Hoppas att de passar.Var lite långt att prova dem på dina fötter.Kramar!

 2012-03-16 18:22:06
 Elin

Svar till mormor: Dem passar perfekt! Jätte fina och mysiga :)

 2012-03-16 20:22:11
 URL: http://phototree.blogg.se/
 Mormor.

Det gläder mig.Kram.

 2012-03-16 22:07:30
 sanna ;D

Visst blev färgen bra Elin? Jag valde xDFiin bloggdesign gummiiis<'3 (: träffas på lördag lr söndag nästa vecka och "fira" lite min födelsedag? vad säger du om det (: ?

 2012-03-17 19:25:53
 URL: http://handlingar.blogg.se/
 ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

Vad fina! :D Hihi minns förresten att jag inte heller dök i den djupaste bassängen. Tycker det där var himla läskigt!- Åh men Elin!!! Du anar inte hur rörd jag blev när jag läste kommentaren. Du är världens bästa och så himla fin, snygg och söt. Är så stolt över dig gumman!! Håller med om att det ska bli så kul att se snart! Längtar verkligen :love:

 2012-03-18 13:46:15
 URL: http://adaras.se

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback