STUDSA STUDSA STUDSA STUDSA BORT DIN SURA MIN


Denna veckan har varit väldigt lugnt och till en viss del ganska tråkig men även rolig ibland. Veckan började med att jag hade fått något matförgiftning, så jag kräktes och hade ont i magen. Under de två dagar som jag mådde dåligt var jag inte i skolan. På onsdagen mådde jag precis som vanligt och på skolan hade de dragit igång med temavecka. Jag hamnade i dokumentations gruppen vilket innebar att jag skulle gå och dokumentera vad alla gjorde och skriva det på grubberevyns blogg, men arbetet blev ganska tråkigt eftersom att det var flera andra som bloggade, inget nytt hände och ingen ville vara med på bild. Istället satte vi igång med ett bildspel som några andra i gruppen fick fortsätta med senare. Sen har jag mest varit ute på skolgården och suttit i aulan och kollat på när de repeterade inför grubberevyn.

Varje dag har jag slutat tidigare och idag fick jag sluta redan klockan 12 .00, så jag har varit hemma en stund nu och hoppat studsmatta. Det har varit jätte fint väder idag också men nu kommer det snart börja regna.
Ps: Jag har haft en liten bloggpaus några dagar. Hoppas fortfarnade någon läser min blogg!♥


Kommentarer
 "Gerd"

Skönt att magsjukan gett med sig.Man brukar känna sig som "en urvriden disktrasa"efter en sådan pärs.Trevlig helg.Kram.

 2012-05-25 14:13:11

KOMMENTARER
REGLER:

* Kopiering av bilder är förbjudet!

* Jag gör gärna Bloglovin'-byten! Kommentera bara!

Kram!


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


 Kommentar:

:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P


Trackback